miércoles, 21 de marzo de 2012

Seguiment del treball



Desprès d' exposar la nostre idea principal d'un forma física vam arribar a la conclusió que el treball no acavaba d'expressar el que voliem vam decidir canviar-la.
En contes de fer una gravació com primerament habiem dit d'una noia la cual es dibuixa a ella mateixa a partir de revistes tal com li agradaria ser fins que es dona conta que ha creat un monstre. Aquesta gravació primerament l'haviem planejat exposar-la en un portatil en una taula ambientada dins l'habitació de la noia amb retalls de les revistes i els esboços.

Vam arribar a la conclusió deguda a problemes d'espai i falta de temps canviar el format d'exposició per varies fotografies que formessin un stopmotion de la seqüencia de l'història anterior i envoltades de varies frases de blogs Proana/mia* i d'aquesta forma canviar el nostre objectiu pricipal de la transformació que una persona pateix en l'anorèxia per donar un impacte més gran en contra la fomentació d'aquests blogs.




Finalment, arribats al MACBA, vam acoseguir donar per acabat el projecte a falta de temps membres de grup i espai d'exposició, però canviant la seqüencia d'imatges, per una sola i unica imatge en format din A3. La qual s'hi reflecteria la noia sofrint per l'efermetat, i seguint l'esquema anterior amb frases proana/mia. I algunes ilustracions del projecte anterior.


*Proana/mia:Blogs utilitzats com a diaris normalment escrits per malats d'anorèxia o bulímia que suporten i donen "ajudes" per seguir endevant o incitar aquesta enfermetat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario